Subiect: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mar Aug 25, 2009 8:15 pm
Cati dintre voi aveti tatuaje. Va plac tatuajele, ati vrea sa aveti, peste cativa ani? Dar piercing? Unde aveti?
Eu nu-mi fac tatuaje ca o sa doara Totul depinde de la persoana la persoana. Daca mergi pur si simplu sa iti faci un tatuaj, fara sa sti in mare parte cum sta treaba, apare frica care pune sangele in miscare. Si iasa afar' pe intapatura acului. Nu! Daca vrei sa iti faci un tatuaj, te gandesti bine sa nu-ti para rau apoi. Dupa care te gandesti la tine, cum esti si ce stimti ca te-ar reprezenta. Tatuatori gasesti in fiecare oras, in blocuri sau la saloane. In orasele mici nu prea sunt saloane, si la un salon necesita multi bani, dar o sa ai ceva de calitate. In schimb la un tatuator care are aparat facut de el, iesi mai ieftin dar e posibil sa se infecteze, si primesti prea putine sfaturi. Nici nu sunt experimentati prea bine, unii dintre ei. Ti-ai ales tatuatorul, acum cerei un catalog sau cateva modele, dupa ce ti-ai ales modelul te interesezi de pret si sa-ti dea sfaturi inainte sa se apuce de treaba. Durerea este de suportat, insa nu trebuie sa va fie frica. Sfatul celor de la salon este sa nu va lasati pe mana celor care fac acasa. Acestialalti te atrag prin simplu fapt ca fac mai ieftin si de obicei se lauda mult mai mult decat ceea ce pot. Reamintesc nu toti! La fel si cu Pierce-ul. Trebuie sa stiti ca dupa ce v-ati facut pierce sau tatuaj trebuie sa va dati cu Baneocin Unguent. Multi nu s-au dat cu nimic si n-au patit nimic, insa nu riscati. La salon o sa primiti destule sfaturi mult mai bune ca ale mele. Mai jos postam cateva tatuaje si piercing-uri
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mar Aug 25, 2009 8:52 pm
Vaai =p~ Asta e favorit:X! Deci sa incepem.. Tatuajele.. Sincera sa fiu vreau unul insa mie frica:| am auzit ca doare ca si cum ai da cu o lama pe o zgarietura recenta.. Asta nu imi place:)). Insa tatuajele intotdeauna au dat bine daca au fost alese cu atentie de catre cel ce il poarta . Daca ar fi sa imi fac un tatuaj ..ar alege ori gatul (la spate un cod de bare) ori coloana (pentru un sir de stele) Asaaa.. Pierce am avut.. Insa mi s'a infectat buza si l'am dat jos..8-|
Oricum tatuajele si pierc`urile o sa ramana mereu ceva frumos!
Admin Admin
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 12:07 am
Eu mi-am facut tatuaj si nu pot sa descriu durerea decat foarte simplu. Ia un ac si intapa-te cu el. Te doare ? Dah. Acul pistolului de mai subtire, mai mic deci durerea e mai mica. Doar ca acel ac te intapa de mai multe ori, deci acea mica durere trebuie sa o suport de fiecare data cand esti intapata. Da te doare, dar poti suporta durerea. Si gandeste-te daca iti alegi un tatuaj sa te reprezinte, trebuie sa treci prin durere ca sa primesti ceea ce ai vrut. Asa am gandit eu si iata am tatuaj
In poza postata de tine esti tu? Ca e sooper
Biscuite
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 2:38 am
Eu sunt:)!
Bine..e de acum jumatate de an:D!
Editat
*.farrah.*
Mesaje : 226 Data de inscriere : 23/08/2009 Localizare : În Iad
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 3:37 am
într-un timp vroiam şi eu să-mi agăţ un pierce în limbă...dar mi-am dat seama că sunt doar prostii trecătoare. ne mai stricăm şi frumuseţe de corp...
Biscuite
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 3:40 am
Pierc`urile sunt prostii TRECATOARE, tatuajele nu!
*.farrah.*
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 3:43 am
dacă te tatuezi,pielea ta suferă,porţiunea tatuată nu poate respira în voie. dacă îţi agăţi pierce rişti să nimereşti vreo venă aiurea, rămâi cu cine ştie ce ticuri după. plus că găureşti frumuseţe de piele catifelată. plus că se poate infecta [ca şi la cercei de altfel].
nu agreez niciuna dintre chestii,dar nah... fiecare cu părerile lui.
Biscuite
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 4:27 pm
) Ce pesimista esti! Sunt atatia oameni care isi fac tatuaje si isi pun pierc`uri..si nu patesc nimic.. In fine:-j
*.farrah.*
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 4:47 pm
păi da,hai să ne băgăm toate căcaturile în corp,că nu păţim nimic. dacă era ceva atât de bun şi normal,păi ne-am fi născut cu pierce-uri şi tatuaje de-a gata.
BlackHacK
Mesaje : 214 Data de inscriere : 23/08/2009 Localizare : Canal
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 5:05 pm
Adevarul e ca gusturile nu se discuta. Daca cel care baga un pirs sau face un tatuaj se pricepe nu impunge nici o vena, pirs-ul in limba necesita si riscuri, asta e adevarat. Dar te-aqi gandit ca unii isi fac tatuaje din nevoie, avand cicatrici care nu arata bine pe corpul tau si tatuajul ar fi solutia. Multe fete si-au facut pirs pe la 15-17 ani si pe la 20 l-au dat jos, observand ca e o prostie sau pur si simplu si-au dat seama ca nu iasa cu nimic in evidenta. De ce ? Pentru ca inainte sa iti faci un pirs lumea te vede normal, dupa ce ti-ai agatat o sarma pe tine, oamenii incep sa iti puna intrebari, isi spun parerea si asta te atrage! Dar dupa un timp, oamenii se obisnuiesc cu noua ta sarma dupa care nu mai deschid discutii despre pirs. Asta e cel putin parerea mea. Pirsul nu e ceva nou pentru oameni, se faceau demult, dar prea putini aveau in special la Romania!
*.farrah.*
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi? Mier Aug 26, 2009 5:33 pm
păi da,ţi-l faci ca să te dai în spectacol,carevasăzică.
într-adevăr,gusturile nu se discută. gustul meu nu este legatde tatuaje şi pierce-uri.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Tatuajele, pierce reprezinta ceva pentru noi?